...

Showroom

Showroom

Va asteptam cu drag la Showroom-ul nostru situat in localitatea Lilieci, jud.Ialomita, pe Soseaua Bucuresti-Urziceni la km 27, unde veti gasi o cladire de birouri ultramoderna  cu o receptie primitoare, pentru ca timpul dumneavoastra petrecut alaturi de noi sa fie o relaxare. De asemea, pentrua optimiza perioada dintre comanda pieselor solicitate si livrarea acestora am creat un depozit spatios, coordonat totodata cu stocul nostru on-line,care este actualizat zilnic.

Service-ul, sau mai bine zis zona unde dezmembram masinile din parc,este si el utilat cu cele mai noi si avansate tehnologii,tot procesul fiind defasurat in conditii de maxima siguranta.Tot aici piesele sunt spalate,curatate si testate din punct de vedere tehnic pentru o buna functionalitate si garantie.

Veti gasi de asemena o zona exterioara cu rastele de jante si cauciucuri de toate dimensiunile pentru ca masina dumneavoastra sa fie echipata in functie de orice anotimp! Toate acestea au fost construite in concordanta cu necesitatile fiecarui client, fiind siguri ca la noi veti gasi solutia pentru rezolvarea defectiunii sau upgrade-ului masinii dumneavoastra!

#
#
#
#
#
#
#
#
0761.700.900SUNA PENTRU OFERTA!